Je team uitnodigen
Voeg teamgenoten toe en geef iedereen de juiste toegang.
Log in om Instellingen te openen- Ga naar Instellingen.
- Klik onder Team op Lid uitnodigen.
- Vul het e-mailadres in en kies een rol.
- Klik op Uitnodiging versturen. Je teamgenoot krijgt een e-mail met een link die 7 dagen geldig is.
Rollen
- Eigenaar: volledige controle, ook over het verwijderen van de werkruimte.
- Beheerder: alles behalve de werkruimte verwijderen. Verbindt kanalen, stelt de AI-agent en automatiseringen in en nodigt mensen uit.
- Lid: helpt klanten. Kan antwoorden, gesprekken sluiten, contacten bewerken en deals in de pipeline verplaatsen.
- Kijker: kan gesprekken, contacten, de pipeline en analytics bekijken, maar niet antwoorden en niets wijzigen.
Alleen eigenaren en beheerders kunnen mensen uitnodigen. Wil je iemand verwijderen, klik dan op Lid verwijderen naast de naam. Die persoon verliest direct de toegang.
Klaar om al je klanten vanuit één plek te helpen?
Verbind je kanalen, laat de AI helpen met de vragen die je elke dag krijgt en houd elke verkoop bij.